Ne propunem să oferim oportunitatea cât mai multor tineri cu dizabilități și familiilor lor de a beneficia de serviciile noastre, prin intermediul proiectului nostru dedicat. Participarea la acest proiect le va permite tinerilor cu dizabilități să aibă acces la programe de recuperare și reabilitare funcțională, să dezvolte abilități pentru petrecerea timpului liber, precum și să primească sprijin social și psihologic.

În această etapă crucială a vieții lor, este esențial să își dezvolte abilitățile necesare pentru a duce o viață independentă. Prin intermediul acestui proiect, ne propunem să facilităm acest proces și să le oferim suportul necesar pentru a-și construi un viitor mai independent și mai împlinit. Fii alături de noi în această misiune de a sprijini dezvoltarea și integrarea tinerilor cu dizabilități în societate.

Dorim să-ți aducem la cunoștință că suntem în ultimul an în care ai posibilitatea să redirecționezi 20% din impozitul pe profit către această inițiativă. Participarea ta activă în acest demers are un impact semnificativ, contribuind direct la progresul și dezvoltarea proiectului nostru, generând beneficii palpabile pentru comunitatea noastră.

Fiecare gest al tău este o contribuție valoroasă la crearea unei schimbări pozitive în viața celor implicați în această inițiativă. Prin susținerea ta, poți juca un rol esențial în asigurarea continuă a resurselor necesare pentru proiectul nostru și în crearea unui impact durabil în comunitatea noastră. Apreciem cu recunoștință implicarea ta și așteptăm cu nerăbdare să facem împreună diferența în acest ultim an de redirecționare a impozitului pe profit.

Prin implicarea ta activă, poți contribui la crearea unui impact durabil și la susținerea acestui proiect cu o misiune atât de importantă. Fii parte din schimbare și ajută-ne să continuăm să oferim sprijinul necesar tinerilor cu dizabilități pentru a-și construi un viitor mai promițător.