- Down Activ Moldova -

Cum poți ajuta?

Cum poți ajuta?

Redirecționează 3,5% din impozitul anual pe profit

Ne dorim să oferim șansa cât mai multor tineri cu dizabilități și familiilor acestora să beneficieze de serviciile oferite de “Centru Respiro Down Activ”. Astfel, prin proiectul nostru, tinerii cu dizabilități vor putea beneficia de recuperare și reabilitare funcțională, abilități de petrecere a timpului liber, asistență socială și psihologică. Tinerii au nevoie să-și dezvolte abilitățile de viață independentă și vă îndemnăm să fiți alături de ei, în susținerea cauzei asociației noastre, completând formularul 230-privind destinația sumei de 3,5% din impozitul anual datorat.

230_2021_Raiffeisen 

230_2021_Transilvania

Donează orice sumă dorești 

RAIFFEISEN BANK – Cont RON : RO41 RZBR 0000 0600 1646 1137

BANCA TRANSILVANIA – Cont RON : RO47BTRLRONCRT0566475901

BANCA TRANSILVANIA – Cont EURO : RO94BTRLEURCRT0566475901

”Cadourile sunt făcute pentru plăcerea celui care le oferă, nu meritul celui care le primește” – Carlos Ruiz Zafon

Poți deveni voluntar

DE CE SĂ DEVII VOLUNTAR ?

Pentru că te afli la început de drum

Îţi faci noi prieteni – Voluntariatul este cel mai bun mod de a cunoaște persoane și a face relații de durată. Te ajută să-ți depășești timiditatea și să-ți dezvolți abilitățile de socializare.

Voluntariatul te ajută în carieră – Voluntariatul te responsabilizează, te învaţă cum să îţi gestionezi timpul, îţi dă anumite competenţe care te vor ajuta la un moment dat în carieră.

Voluntariatul te face să te simţi împlinit – Nimic nu se compară cu sentimentul că ai contribuit la comunitatea din care faci parte sau că ți-ai canalizat energia pentru a ajuta pe altcineva.

Descoperi realitatea din jurul tău – Atunci când eşti voluntar descoperi punctele vulnerabile ale lumii în care trăim şi putem ajuta să le fortificăm. De asemenea, voluntariatul te ajută să înţelegi de ce deşi o problemă nu te afectează pe tine personal, afectează societatea ca întreg şi este nevoie de toate eforturile noastre să o găsim soluţie.

Eşti chiar tu schimbarea pe care o vrei în lume – Lucrurile nu se rezolvă de la sine. Singurul mod de a te asigura că se lucrează la soluţii pentru cauza care te preocupă e să îţi sufleci mânecile şi să te implici personal.

Poți să devii fundraiser

DE CE SĂ DEVII FUNDRAISER ?

Pentru a promova incluziunea socială şi creșterea calităţii vieții persoanelor cu dizabilități, în vederea depăşirii situaţiilor de dificultate, prevenirii și combaterii riscului de excluziune socială, printr-o mai bună integrare socială și profesională.

Pentru a te implica direct în rezolvarea problemelor comunității și a susține cauza persoanelor cu dizabilități, antrenându-ți toți cunoscuții din mediul tău social.

Promovezi cauza și pagina ta de fundraiser atât online, cât și offline în rețeaua ta socială.  Acest mod de Crowdfunding  în care cel care implementează campania ești tu, scopul fiind acela de a susține dezvoltarea unor proiecte menite să aducă schimbare in comunitate.

Poți organiza evenimente în scop caritabil

Un eveniment caritabil înseamnă mult mai mult decât un grup de tineri entuziaști cu o idee. Cu cât munciți mai mult , cu atât mai mare vă va fi răsplata.

 

Poate direcționa 20% din impozitul pe profit 

https://downactivmoldova.com/wp-content/uploads/2021/06/extras_cod_fiscal.pdf

descarcă contract de sponsorizare  Contract Sponsorizare